best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Garanties

Voor sommige van de aangeboden artikelen bestaat een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn producten geleverd wordt. Indien het desbetreffende product een gebreke vertoond en uw meent in aanmerking te komen voor de garantie dan bent u verplicht ons hiervan op de hoogte brengen binnen 7 dagen.

Indien er gebreken zijn aan product(en) die niet aan een fabrieksgarantie voldoen, zullen wij "GeocachingUnited" nader bekijken of wij ons genoodzaakt voelen om uw product(en) te vervangen of te herstellen. Wij "GeocachingUnited" vertellen hierbij helder en duidelijk dat dit een gunst is en geen verplichting!. 

Indien blijkt dat desbetreffende product(en) door eigen schuld of nalatigheid niet meer naar behoren uitzien en/of funktioneren, sluiten wij "GeocachingUnited", ons compleet uit van reperatie en vervanging, en tevens restitueren wij in dergelijk geval ook geen aankoopbedrag en/of verzendkosten.

Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken.

 

"Team GeocachingUnited"

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: