best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

ALGEMENE VOORWAARDEN:

 

Wij stellen klantvriendelijkheid en  wederzijds vertrouwen zeer op prijs, doch zijn wij wettelijk verplicht  “Algemene Voorwaarden”  te hanteren als Webwinkel.         

 

Algemeen/Definities

Onder "GeocachingUnited" wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan GeocachingUnited, gevestigd en kantoorhoudende te Heerlen, Nederland, en statutair gevestigd te Heerlen, op het adres: Potgieterstraat 32, 6416SP Heerlen, tel.nr: +31(0)634446437, emailadres: info@geocachingunited.nl

GeocachingUnited is ingeschreven onder de naam GeocachingUnited in het Handelsregister te Heerlen, KvK-nummer: 56059914, BTW-nummer: NL155817425B01

 

Toepassing

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen, overeenkomsten en tevens alle andere vormen van rechtsbetrekkingen, waarbij GeocachingsUnited als leverancier van producten optreedt.

 

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen gedaan op de website van GeocachingUnited zijn vrijblijvend en natuurlijk onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de artikelen, totdat u de Ontvangstbevestiging hebt ontvangen.

Indien het bestelde Artikel niet meer op voorraad is heeft GeocachingUnited het recht om een soortgelijk Artikel te leveren of te wel de overeenkomst te ontbinden

Indien GeocachingUnited de aankoopprijs van het artikel dient te verhogen ingevolge een wettelijk voorschrift of een in kracht van gewijzigde uitspraak van de rechter, zal hij u hiervan onmiddellijk schriftelijk (email of brief) op de hoogte stellen. U heeft in dat geval de bevoegdheid om deze overeenkomst te ontbinden door dit schriftelijk (email of brief) aan GeocachingUnited te melden.

Overeenkomsten

De koopovereenkomst tussen GeocachingUnited en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging op het scherm wordt vertoond. U gaat tevens op dit moment volledig akkoord met  de algemene voorwaarden.

 

Leveringen:

Alhoewel de meeste producten binnen 24 uur te leveren zijn hanteert GeocachingUnited een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft u het recht de overeenkomst zonder nadere ingebrekestelling te ontbinden. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. GeocachingUnited is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van de levertijden. 

 

Factuur

GeocachingUnited bevestigt uw bestelling per e-mail aan het door u opgegeven e-mail adres. In deze mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de zending is. De faktuur wordt bij de goederen meegeleverd. Alle prijzen zijn in euros en inclusief 21% BTW voor EU leveringen. Buiten de EU wordt geen BTW berekend.

BELANGRIJK: Indien er reden is om af te zien van de bestelling ( Annulering) om welke reden dan ook, dan dient u binnen 24 uur na bestelling te reageren via email of telefoon. GeocachingUnited gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.

 

Betalingsmogelijkheden:

 

Er zijn 5 mogelijkheden van betaling:  IDEAL, Overboeking, PayPal, SofortUberweisung, en MisterCash.

Bestellingen bij GeocachingUnited worden doorgaans door PostNL of TNT Post geleverd. Er kan hiervan afgeweken worden indien men dit noodzakelijk vindt en indien het een buitenlandse postzending betreft.

PostNL of desbetreffende postverzorger draagt dan ook zorg voor de voor haar geldende algemene voorwaarden.

Verzend kosten van uw bestelling worden op basis van gewicht, grootte en/of afleveradres berekend en worden weergegeven tijden het afrekenproces.

 

Verzending:

Een indicatie van de verzendkosten vindt u hier:

*Verzend- en administratiekosten worden berekend op basis van het gewicht of grootte van uw bestelling, tenzij wij anders zijn overeengekomen.

 

Voor Nederland* 
Tot 100 gram € 2,00
Tot 250 gram € 2,50 
Boven 250 gram en pakketten € 4,95

Gratis levering bij een bestelling van € 120,- of meer!

 

Voor België en Duitsland* 
Tot 100 gram € 3,50
Tot 250 gram € 5,75 
Boven 250 gram en pakketten tot 2000 gram € 6,95

Gratis levering bij een bestelling van € 120,- of meer!

 

Voor de overige landen in Europa* 
Tot 100 gram € 3,50
Tot 250 gram € 6,00
Tot 2000 gram € 10,00
Boven 2000 gram € 17,50

Voor Pakketten
gelden de daarbij behorende verzendkosten.

 

Buiten Europa* (verzendkosten zijn exclusief BTW)
Tot 100 gram € 3,50

Tot 250 gram € 6.00
Tot 2000 gram € 15,50
Boven 2000 gram € 24,30

Voor Pakketten gelden de daarbij behorende verzendkosten.

 

*Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

 

 * Voor producten die niet door de brievenbus passen (dikker dan 3,0 cm) of magneetproducten (verstoring apparatuur machinale verwerking postbedrijf) geldt dat ze als pakket verstuurd moeten worden   met de daarbij behorende verzendkosten. 

 

Afkoelingsperiode

Na ontvangst van het product heeft de consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen (redenen worden wel op prijs gesteld) de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren, met uitzondering van speciaal voor u bestelde producten, in opdracht van u geproduceerden producten, persoonlijk gebonden producten zoals bijvoorbeeld stempels met eigen tekst of logo. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling. GeocachingUnited zal in geval van ontbinding, binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending het betaalde bedrag of betaalde bedragen terugbetalen met uitzondering van de verzendkosten.

Tevens geldt indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dat het in onbeschadigde verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen naar GeocachingUnited  wordt teruggestuurd. De consument ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten, of te wel GeocachingUnited brengt het bedrag in mindering op uw volgende bestelling. 

GeocachingUnited behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt, of door uw schuld (anders dan die van GeocachingUnited of de leverancier van het product) is beschadigd. Indien hiervan het geval is zal u op de hoogte gesteld worden door middel van (email,telefoon).

 

Niet Goed, Geld Terug

Uiteraard neemt GeocachingUnited elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen.

Indien u binnen 14 dagen nadat u de producten hebt ontvangen, vaststeldt en aan kunt tonen dat de producten niet voldoen aan de overeenkomst, heeft u de verplichting ons hiervan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na aflevering schriftelijk en gemotiveerd van op de hoogte te brengen.

Tevens geldt indien de artikelen niet aan de overeenkomst voldoen en u dit heeft aangetoond, dat het in onbeschadigde verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen naar GeocachingUnited  wordt geretourneerd. U heeft dan de keuze om de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen, het bedrag in in mindering te laten brengen op uw volgende bestelling, of te wel restitutie van de factuurwaarde.

Indien de producten een gebrek vertonen dient u GeocachingUnited daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na de aflevering ofwel - bij niet zichtbare gebreken - binnen 21 dagen nadat de gebreken redelijkerwijs konden worden geconstateerd, schriftelijk (via email of brief) en gemotiveerd daarvan kennis geven. U heeft dan de keuze om de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten herstellen, vervangen, het bedrag in in mindering te laten brengen op uw volgende bestelling, of te wel restitutie van de factuurwaarde.

Vorderingen en verweren, gegrond op feiten die de stelling zouden kunnen rechtvaardigen, dat het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, verjaren door verloop van twee jaar na ontvangst op het afleveradres.

 

Garanties

Voor sommige van de aangeboden artikelen bestaat een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn producten geleverd wordt. Indien het desbetreffende product een gebreke vertoond en uw meent in aanmerking te komen voor de garantie dan bent u verplicht ons hiervan op de hoogte brengen binnen 7 dagen.

Indien er gebreken zijn aan product(en) die niet aan een fabrieksgarantie voldoen, zullen wij "GeocachingUnited" nader bekijken of wij ons genoodzaakt voelen om uw product(en) te vervangen of te herstellen. Wij "GeocachingUnited" vertellen hierbij helder en duidelijk dat dit een gunst is en geen verplichting!.

Indien blijkt dat desbetreffende product(en) door eigen schuld of nalatigheid niet meer naar behoren uitzien en/of functioneren, sluiten wij "GeocachingUnited", ons compleet uit van reperatie en vervanging, en tevens restitueren wij in dergelijk geval ook geen aankoopbedrag en/of verzendkosten.

 

Gegevensbeheer en Privacy

GeocachingUnited respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

GeocachingUnited gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij GeocachingUnited zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website, en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Als u bij GeocachingUnited een bestelling plaatst wordt deze informatie verzonden onder een Secure Socket Layer (SSL)-encryptie. Deze versleuteling zorgt dat de communicatie via internet veilig verloopt. Alle gegevens die u aan ons doorgeeft als u een bestelling plaatst, worden versleuteld en via een veilige verbinding verstuurd. Hierdoor is deze informatie tegen onbevoegd gebruik beveiligd.  U herkent de SSL-beveiliging aan het SSL-symbool rechtsonder of elders op uw beeldscherm.  

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en email adres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

  

GeocachingUnited verkoopt uw gegevens niet!

GeocachingUnited zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien zij betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling.

 

COOKIES:

 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Iedere webwinkel maakt in principe gebruik van cookies. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.  Deze website gebruikt cookies om u te voorzien van al zijn funkties en zo uw winkelgemak te vergroten bij GeocachingUnited. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij GeocachingUnited geen cookies ontvangt, in dit geval kunnen wij niet garanderen dat de website volledig naar behoren funktioneerd.

Meer informatie over cookies vindt u op http://nl.wikipedia.org/wiki/Cookies (Internet)

 

Bij het bezoeken van Geocachingunited kunt u naast cookies van deze site ook cookies van de volgende partijen verwachten. Klik op de naam van de partij voor verdere uitleg over dat betreffende cookie:

 

GoogleGoogleFacebookFacebookTwitterTwitter

 

Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics voor het analyseren van de bezoeken aan onze website. Dit is geen persoonlijke informatie, maar regionaal en per land georienteerd.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van GeocachingUnited, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Door het gebruik van onze website accepteert u de voorwaarden van ons privacybeleid.

 

Klachten

Geocachingunited stelt klantvriendelijkheid en  wederzijds vertrouwen zeer hoog op prijs en doet haar uiterste best om u zo goed mogelijk te bedienen. Hebt u desondanks klachten, maak deze dan kenbaar. Dit kan via email: info@Geocachingunited.nl of schriftelijk per post. We zoeken dan gezamenlijk een oplossing.

 

Klantenservice

Correspondentie op basis van deze algemene Voorwaarden dienen alle plaats te vinden met:

GEOCACHINGUNITED
Potgieterstraat 32
6416 SP  HEERLEN
NEDERLAND
email: info@geocachingunited.nl
Tel: +31(0)634446437 

 

Bovenstaande gegevens betreft geen fysieke winkel, maar een kantooradres.

Afhalen na afspraak is ook eventueel een mogelijkheid. Neem hiervoor contact op met ons op na bestelling en betaling.

 

Aanvulling, Juistheid Informatie en slotakkoord

GeocachingUnited kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zetfouten, afwijkingen en/of vergissingen in de prijsaanduidingen, afbeeldingen, teksten en/of welke andere informatieve informatie dan ook gepresenteerd in welke vorm dan ook op deze website. Er kunnen hieraan dan ook geen rechten worden ontleend. GeocachingUnited  aanvaard geen verantwoordelijkheden en behoud zich het recht om dergelijke onjuistheden te corrigeren en bestellingen te weigeren die gebaseerd zijn op deze onjuistheden.

Bestellingen kunnen indien daar enige aanleiding toe is geweigerd worden door GeocachingUnited.

Alle logo's, teksten, afbeeldingen en andere illustraties in wat voor een vorm dan ook mogen niet gebruikt of gekopieerd worden voor welk ander doel dan ook zonder uitzonderlijke persmissie.

The Geocaching.com, CITO and Groundspeak Logo, Travel Bug words and Travel Bug design are registered trademarks of Groundspeak Inc. Used with permission.

Also Photo's with the CoinsAndPins.com watermark and Geocoin discription text are used with permission.

 

Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken.

 

"Team GeocachingUnited"

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: