best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Maker Madness Geocoin

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Year of the Horse Geocoin

Is het al 4711 ? Als je kijkt naar de traditionele Chinese kalender wel, en dat betekent dat het het Jaar is van het Groene Houten Paard .

Om dit te vieren, de 31e Stem - tak in de cyclus van dit telsysteem, hebben we ontwerper Christian Mackey gevraagd een Geocoin te ontwerpen voor ons . Het resultaat is een Geocoin die must is voor elke collectie.

In de woorden van Christian Mackey : Het gezicht van de medaille heeft een 5-laags 2d bas-reliëf van een paard ongebreideld met het traditionele Chinese kalligrafische symbool voor paard naar rechts. De traditionele script voor Geluk boven en Motion / Forward- beweging hieronder zijn opgenomen als de belangrijkste Zodiak kenmerken van mensen geboren onder dit gunstig teken . Een traditionele grens Chinese spoor hek omringt en creëert een buitenste grens voor de two-tone paars ( primaire kleur van dit dierenriemteken ) aandacht voor de Noord-Oost , Noord-West en Zuid-West- palen . De Chinese Dierenriem begon als een combinatie van waarzeggerij en directionele gids en deze 3 polen zijn de belangrijkste aspecten voor het teken van het Paard. De munt is 8 eenzijdig en wordt beschouwd als een gelukkige vorm in de traditionele Chinese cultuur om deze reden. In de Chinese astrologie het getal 8 wordt beschouwd als de perfecte numerieke balans en de ideale staat van zijn voor alle mensen .

 Op de achterkant hebben we 2 ( geluksgetal A voor het jaar van het Paard) perfect weerspiegeld paarden ( dualiteit is erg groot ) over de dierenriem Kompas . Van links naar rechts met de klok mee hebben we 3 script woorden ( geluksgetal B voor het jaar van het Paard) met vermelding van Groen , Hout en 31 als de drie verschillende aspecten van het Paard 2014 jaar . Deze elementen plus de Calla Lelies ( de symbolische bloem voor het jaar van het paard ) en het Yin Yang symbool maken de kritische 8 elementen die nodig zijn voor een perfecte harmonieuze balans . Geschreven in traditionele - vereenvoudigd manuscript over de gehele achterkant is de officiële Chinese jaar 4711 van hun kalender .

Deze munt is ongeveer 2 Inch (5.1cm) op het breedste punt, heeft een unieke icoon en is trackable op Geocaching.com.

Merk Groundspeak
Coin Maat 5.08 cm

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Year of the Horse Geocoin

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: