best free magento theme

Skip to Main Content »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Uw winkelwagen is leeg.

Special Edition - International Geocaching Day Geocoin

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 15,99

Speciale prijs: € 14,49

Eagle Eye Geocoin - Serenity

 

Special Edition - International Geocaching Day Geocoin International Geocaching Day (jaarlijks gehouden op de derde zaterdag van augustus), is een kans voor de wereld om samen te komen en dit fantastische spel te vieren met de mensen die het spelen. Deze zeer indrukwekkende munt, die exclusief voor Geocaching HQ is ontworpen door de beroemde ontwerper Christian Mackey, meet ongeveer 2 centimeter in diameter en is trackable op geocaching.com.

Voor meer informatie over deze indrukwekkende munt, hier zijn enkele ideeën van de ontwerper, Christian Mackey:

De International Geocaching Day Geocoin is een eerbetoon aan de groei en diversiteit van zowel het spel als de mensen die het spelen. Sinds de sport enorm groeit, zijn de mogelijkheden om zowel te maken en te jagen op unieke caches is nog nooit zo divers geweest. Aan de ene kant vieren we slimmer verhulling, meer indrukwekkende vergezichten en nog meer terreinen dat een deel van onze caching wereld zijn geworden. Van de hoogste bergen tot de diepste zeeën en overal tussen, is caching uitgegroeid tot een toegangspoort tot het verkennen van onze wereld zoals we herdefiniëren het woord "trail". Dus er even uit om te verbergen, te delen, te vinden en blijven vieren die smilies! Op de voorzijde vieren we het opnemen van deze leven bepalende momenten en te delen met anderen als onze munten naar het buitenland reizen en elke hoek van de wereld raken. Deze munten worden tijdschriften van het leven en het vieren van de activiteit die we zo van houden met onze internationale familie. Ze deelden tijdschriften van vlaggen in de overwinning, de armen naar voren in de viering, "selfies" met een glimlach om de vreugde van het zoeken en zelfs de hilariteit van die DNF en de onvermijdelijke gelach van gedeeld medelijden gevolgd door goed voorbereide plannen om opnieuw te proberen te passen . Deel uw wereld met ons en wij zullen onze reizigers met u delen. Gelukkig International Geocaching Day en veilige paden als u uw wereld bent het verkennen! :)

 

Merk Groundspeak
Coin Maat 5.08 cm

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Special Edition - International Geocaching Day Geocoin

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Vaak samen gekocht:

Klanten die dit product kochten, kochten ook vaak de volgende combinatie van artikelen.

This Item: Special Edition - International Geocaching Day Geocoin

The Colors of Geocaching Geocoin - NATURE - Satijn Goud LE (100)
€ 14,95

Fir Cone Geocache
€ 7,20

Trackable Groundspeak stempel - & Teamnaam - Pocket - 25x25
€ 27,90

Prijs voor alle: €64.54

Klanten die Dit Artikel Kochten, Kochten Ook: selecteer allesl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!