best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Retour Policy

 

Afkoelingsperiode

 

Na ontvangst van het product heeft de consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen (redenen worden wel op prijs gesteld) de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren, met uitzondering van speciaal voor u bestelde producten, in opdracht van u geproduceerden producten, persoonlijk gebonden producten zoals bijvoorbeeld stempels met eigen tekst of logo . Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling. GeocachingUnited zal in geval van ontbinding, binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending het betaalde bedrag of betaalde bedragen terugbetalen met uitzondering van de verzendkosten.

 

Tevens geldt indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dat het in onbeschadigde verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen naar GeocachingUnited  worden teruggestuurd. De consument ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten, of te wel GeocachingUnited brengt het bedrag in mindering op uw volgende bestelling. 

 

GeocachingUnited behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt, of door uw schuld (anders dan die van GeocachingUnited of de leverancier van het product) is beschadigd. Indien hiervan het geval is zal u op de hoogte gesteld worden door middel van (email,telefoon).

 

 

Niet Goed, Geld Terug

 

Uiteraard neemt GeocachingUnited elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen.

 

Indien u binnen 14 dagen nadat u de producten hebt ontvangen, vaststeldt en aan kunt tonen dat de producten niet voldoen aan de overeenkomst, heeft u de verplichting ons hiervan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na aflevering schriftelijk en gemotiveerd van op de hoogte te brengen.

 

Tevens geldt indien de artikelen niet aan de overeenkomst voldoen en u dit heeft aangetoond, dat het in onbeschadigde verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen naar GeocachingUnited  wordt geretourneerd. U heeft dan de keuze om de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen, het bedrag in in mindering te laten brengen op uw volgende bestelling, of te wel restitutie van de factuurwaarde.

 

Indien de producten een gebrek vertonen dient u GeocachingUnited daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na de aflevering ofwel - bij niet zichtbare gebreken - binnen 21 dagen nadat de gebreken redelijkerwijs konden worden geconstateerd, schriftelijk (via email of brief) en gemotiveerd daarvan kennis geven. U heeft dan de keuze om de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten herstellen, vervangen, het bedrag in in mindering te laten brengen op uw volgende bestelling, of te wel restitutie van de factuurwaarde.

 

Vorderingen en verweren, gegrond op feiten die de stelling zouden kunnen rechtvaardigen, dat het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, verjaren door verloop van twee jaar na ontvangst op het afleveradres.

 

 

Het RetourAdres is:

 

GEOCACHINGUNITED

Potgieterstraat 32

6416 SP  HEERLEN

NEDERLAND

 

Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken.

 

Het GeocachingUnited Team

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: