best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

SpaarPunten Programma

 

Algemeen: 

Als trouwe klant kunt u bij ons op de webshop Punten verdienen. Als welkomst geschenk ontvangt u direct bij het registreren van uw account al 25 Punten.

Bij iedere aankoop bij ons op de webshop verdiend u 1 punt voor elke afgeronden besteedde euro.

- Maar ook kunt u 25 punten verdienen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

- Kunt u 10 punten verdienen door het schrijven van een review.

- En kunt u punten verdienen door vrienden etc uit te nodigen voor onze webshop en een bestelling plaatsen. Voor elke eerste geldige order geplaatst door genoemde vriend, verdien je: 25 punten. Voor elke eerste geldige order geplaatst door genoemde vriend, je vriend krijgt: 50 punten

Als u minimaal 500 Punten heeft gespaard kunt u deze inwisselen voor €5 korting per 500 Punten op uw bestelling. Dit zal dan in mindering worden gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling. Meer inwisselen is ook mogelijk maar alleen steeds in stappen van 500 Punten. Heeft u dus bijv: 1000 Punten gespaard dan kunt u deze in 2 x 500 punten inwisselen. Heeft u 750 punten gespaard dan kunt u 500 punten inwisselen en 250 Punten blijven staan.

Er worden alleen Punten toegekend aan bestellingen die ook daadwerkelijk zijn betaald en voltooid!

Gespaarde Punten zijn niet overdraagbaar en worden ook niet in contant geld uitbetaald. U kunt ze wel bijvoorbeeld inwisselen voor een Cadeaubon en die iemand cadeau doen.

Dit loyaliteits Programma is niet van toepassing op Dealers, Resellers, Wholesale en producten die speciaal ontwikkeld en/of besteld zijn. 

Beeindiging Account:

Indien u besluit om uw account te laten verwijderen, dan vervallen ook automatisch u gespaarden Punten..

Looptijd en Duur:

GeocachingUnited behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment het loyaliteits Programma te beeindigen. Indien dit het geval is heeft u nog 12 Maanden het recht om uw punten in te wisselen. Het loyaliteits Programma zal in geval van beeindiging aangepast worden voor het geval dat u nog geen 500 Punten verzameld heeft zodat u in ieder geval in de gelegenheid wordt gesteld om de Punten die u wel heeft gespaard in te wisselen!

 

Wij wensen u veel plezier met sparen!

Het GeocachingUnited Team

 

Updated 30-08-2013

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: