best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

GPSMAP® 64st

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 469,00

Special Price € 369,00

OF

GPSMAP® 64st

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • GPSMAP® 64st

Robuuste handheld met volledige functionaliteit, GPS, GLONASS en connectiviteit voor geavanceerde sensoren en gegevensoverdracht

  • 2,6-inch kleurenscherm dat ook in zonlicht goed afleesbaar is
  • Zeer gevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger met quad helixantenne
  • Barometrische hoogtemeter en kompas met 3 assen
  • Vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa
  • Draadloze verbinding via Bluetooth® technologie¹ of ANT+™

Het nieuwe GPSMAP® 64st handheldnavigatietoestel is voorzien van een 2,6 inch scherm dat ook in zonlicht goed afleesbaar is en een ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger met quad helixantenne voor superieure ontvangst. De robuuste, waterbestendige GPSMAP 64st wordt geleverd inclusief barometrische hoogtemeter, kompas met drie assen en recreatiekaart van Europa. Het toestel maakt draadloos verbinding met uw smartphone voor Live Tracking en Slimme Meldingen.²

GPSMAP 64st meldingenscherm

Nauwkeurige positiebepaling

Dankzij de quad helixantenne en ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de GPSMAP 64st uw positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: of u nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, op de GPSMAP 64st kunt u rekenen als het echt nodig is.

Het terrein verkennen

De GPSMAP 64st wordt geleverd inclusief vooraf geladen recreatiekaarten van 44 Europese landen. De kaartgegevens omvatten informatie over het wegennetwerk (niet navigeerbaar), bossen, terreincontouren, hoogte, meren en nuttige punten. De handheld is voorzien van een uitgebreide set navigatiefuncties, zodat u zich kunt vertrouwen op via-punten, tracks en routes om buiten de gebaande paden uw weg te vinden en met TracBack kunt u weer veilig de weg terug vinden.

Vind uw weg

De GPSMAP 64st heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie dat uw koers aangeeft, zelfs als u stilstaat, zonder het toestel horizontaal te hoeven houden. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometerdruk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden.

Blijf verbonden

Deel uw outdoor-avonturen live. Maak op uw GPSMAP 64st verbinding met uw smartphone en deel uw positie via Live Tracking en Garmin Connect met familie en vrienden. Met Slimme Meldingen kunt u draadloos e-mail, sms-berichten en waarschuwingen ontvangen via uw compatibele iPhone® 4s of hoger. U kunt uw kostbare iPhone veilig opbergen in uw rugzak en volledig verbonden blijven.

Professioneel toestel voor outdoor-gebruik

De GPSMAP 64st is een volledig voor outdoor-gebruik geoptimaliseerde GPS-handheld waarvan elke functie is ontworpen op betrouwbare werking, ook onder de zwaarste, meest veeleisende omstandigheden. Voor optimale afleesbaarheid onder alle omstandigheden beschikt de GPSMAP 64st over een helder, in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 2,6 inch dat dankzij de gebruikersinterface met knoppen zowel in koude als natte omgevingen met handschoenen aan gemakkelijk is te bedienen. Voor optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit onderweg biedt het dubbele batterijsysteem de gebruiker de mogelijkheid een batterijpakket te gebruiken dat gemakkelijk in het toestel is op te laden, of te kiezen voor conventionele AA-batterijen. Volledig opgeladen gaat de GPSMAP 64st wel 16 uur mee, zodat u bij onverwacht oponthoud op uw dagtocht beschikt over voldoende reservecapaciteit.

Draadloos delen

Deel uw via-punten, tracks, routes en geocaches draadloos met andere compatibele toestellen. U kunt uw vrienden deelgenoot maken van uw favoriete wandeling of geocache zonder eerst uw toestel aan te hoeven sluiten op uw computer — u drukt gewoon op de verzendknop om uw informatie te verzenden naar een andere draadloos verbonden Garmin handheld.

De GPSMAP 64st kan ook verbinding maken met compatibele Garmin toestellen, zoals de VIRB™ actioncamera, en extra sensoren, zoals de tempe™ temperatuursensor en de hartslagmeter.


GPSMAP 64st kaartscherm

Voeg kaarten toe

Meer kaarten toevoegen aan de GPSMAP 64st is heel eenvoudig dankzij ons uitgebreide aanbod gedetailleerde topografische, maritieme en wegenkaarten. Met 8 GB intern geheugen en een microSD kaartsleuf kunt u gemakkelijk een van Garmin's hoogwaardige Topo kaarten downloaden en eropuit trekken. Laad BlueChart® g2 kaarten voor een heerlijk dagje op het water of City Navigator NT® kaartgegevens met afslag-voor-afslag aanwijzingen op wegen (zie het tabblad met kaarten voor compatibele kaarten). De GPSMAP 64st ondersteunt ook BirdsEye™ Select kaarten, gedetailleerde rasterkaarten die u op uw toestel kunt laden en integreren met uw andere kaarten. Bovendien is de 64st compatibel met Garmin Custom Maps, een kaartindeling waarmee u papieren en elektronische kaarten gemakkelijk kunt omzetten in kaarten die u op uw toestel kunt downloaden.

Veel plezier met geocaching

De GPSMAP 64st ondersteunt papierloos geocachen met 250.000 vooraf geladen geocaches met tips en beschrijvingen van Geocaching.com en heeft een batterijduur van 16 uur. Doordat u geen papier meer gebruikt, spaart u niet alleen het milieu, maar werkt u ook efficiënter. Op de GPSMAP 64st wordt belangrijke informatie opgeslagen en weergegeven, zoals locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, en tips en beschrijvingen. U hoeft dus niet langer handmatig coördinaten in te voeren en papieren afdrukken mee te nemen! De lichte, compacte 64st is dus het perfecte toestel om mee te nemen als u erop uittrekt.

Plan uw volgende reis

Nieuwe avonturen tegemoet met BaseCamp™, de gratis routeplanningssoftware van Garmin waarmee u kaarten, via-punten, routes en tracks kunt weergeven en ordenen. BaseCamp biedt u ook de mogelijkheid om uw outdoorbelevenissen als spannende Garmin Adventures te delen met vrienden, familie of mede-avonturiers. BaseCamp geeft topografische kaartgegevens weer in 2D of 3D op uw computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen.


¹De GPSMAP 64st is een Bluetooth® Smart toestel waarmee u draadloos gegevens kunt synchroniseren met compatibele Bluetooth® Smart Ready telefoons. Neem contact op met uw leverancier om te controleren of uw telefoon compatibel is. Het Bluetooth® woordmerk en Bluetooth® logo zijn geregistreerde handelsmerken en eigendom van Bluetooth SIG, Inc.

²Live Tracking via Garmin Connect Mobile app en Slimme Meldingen met iPhone® 4s of hoger

iPhone is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

 

Afmetingen en prestaties:

Afmetingen, BxHxD                                              2,4 x 6,3 x 1,4 inch (6,1 x 16,0 x 3,6 cm)         
Schermgrootte, BxH                                              1,43 x 2,15 inch (3,6 x 5,5 cm); 2,6 inch (6,6 cm) diagonaal         
Schermresolutie, BxH                                              160 x 240 pixels         
Displaytype                                              transflective, 65-K TFT-kleurenscherm         
Gewicht                                              9,2 oz (260,1 g) met batterijen         
Batterij          2 AA-batterijen (niet inbegrepen); NiMH of Lithium aanbevolen
Batterijlevensduur                                              16 uur         
Classificatie waterbestendigheid                                                              IPX7                    
Blijft drijven                                                              Nee                    
Hoogwaardige ontvanger                                                              Ja                    
Interface                                                              Compatibel met snelle USB en NMEA 0183                    

Kaarten en geheugen:

Basiskaart                                                              Ja                    
Vooraf geïnstalleerde kaarten                                              ja (topografisch)         
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen                                                              Ja                    
Geïntegreerd geheugen                                              8 GB         
Geschikt voor gegevenskaarten                                              microSD™ kaart (niet meegeleverd)         
Waypoints/favorieten/locaties                                              5000         
Routes                                              200         
Spoorlog                                              10.000 punten, 200 opgeslagen sporen         

Functies en voordelen:

Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen)                                                              Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)                    
Elektronisch kompas                                                              Ja (met kantelcompensatie, drie assen)                    
Aanraakscherm                                                              Nee                    
Barometrische hoogtemeter                                                              Ja                    
Camera                                              nee         
Geschikt voor geocaching                                                              Ja (zonder papier)                    
Compatibel met aangepaste kaarten                                                              Ja                    
Fotonavigatie (navigeren naar foto's met geotags)                                                              Ja                    
Jaag-/viskalender                                                              Ja                    
Zon- en maangegevens                                                              Ja                    
Getijdetabellen                                                              Ja (met optionele BlueChart)                    
Oppervlakteberekening                                                              Ja                    
Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen)                                                              Ja                    
Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen)                                                              Ja                    
Fotoalbum                                                              Ja                    
Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)                                                              Ja                    
Aanvullend         

Antenne: quad helix

GLONASS: Ja

Slimme meldingen: ja

Live Tracking: ja (met Garmin Connect™ Mobile)

Vooraf geladen geocaches van geocaching.com: 250.000

 

 

Merk Garmin

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: GPSMAP® 64st

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: