best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Oregon® 600t

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 449,00

Special Price € 385,00

OF

Oregon 450

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Oregon 600t
 • Oregon 600t
 • Oregon 600t
 • Oregon 600t
 • Oregon 600t
 • Oregon 600t
 • Oregon 600t

Meer functies en vermogen op ons meest robuuste en heldere aanraakscherm

 • 3-inch aanraakscherm (met dubbele oriëntatie) dat ook in zonlicht leesbaar is
 • Vooraf geïnstalleerde Europese Topokaart met schaduwreliëf
 • Kompas met drie assen, versnellingsmeter en barometrische hoogtemeter
 • Dubbel batterijsysteem — 2 AA-batterijen of meegeleverd intern oplaadbaar NiMH-pakket (tilkøb)

De nieuwe, robuuste en waterbestendige GPS Oregon-serie: meer functies, meer vermogen en het helderste, in zonlicht goed leesbare aanraakscherm dat ooit in een Garmin-handheld is ingebouwd.

Vanaf het moment dat u de 600t in de hand houdt, bent u klaar om een spannende nieuwe wereld van Garmin outdoor-navigatie binnen te stappen. Dankzij de zeer gevoelige GPS- en GLONASS-satellietontvangst (meer satellieten maakt een snellere positiebepaling mogelijk, zelfs in moeilijke omgevingen), de vooraf geïnstalleerde recreatiekaart van Europa met schaduwreliëf en een snellere processor, kijkt u niet alleen maar naar kaarten, maar kunt u er ook intuïtief mee werken. Inzoomen, uitschuiven en draaien met multi-touch in alle omstandigheden en zelfs met de meeste handschoenen. De reflectieve weergavetechnologie zorgt voor zo'n helder aanraakscherm, dat kaarten en weergaven in het volle zonlicht net zo helder lijken als in de schaduw.

Aanraakfunctionaliteit

De Oregon 600t is speciaal ontworpen voor het buitenleven. Het toestel beschikt over het helderste, in zonlicht goed leesbare aanraakscherm dat ooit in een Garmin-handheld is ingebouwd, versterkt voor een betere stootvastheid met multi-touch en dubbele oriëntatieweergaven en waarbij bediening met handschoenen nog steeds mogelijk is. Dit op kaarten gebaseerde navigatietoestel is opgewassen tegen stoten, stof, vuil, vocht en water.

Het terrein verkennen

De Oregon 600t wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Europese recreatiekaart (1:100.000) en wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf: alles wat outdoor-reizigers nodig hebben in Europa. De kaartgegevens omvatten informatie over wegen, bossen, terreincontouren, hoogte en een heleboel nuttige punten.

In de peiling

In de peiling

De Oregon 600t heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie op de versnellingsmeter, die uw koers aangeeft zelfs als u stilstaat of het toestel niet horizontaal houdt. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometrische druk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden. En dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger met WAAS/EGNOS- en GLONASS-functionaliteit en HotFix®-satellietprognoses bepaalt de Oregon 600t uw positie sneller en nauwkeuriger. Uw GPS-positie blijft behouden zelfs zonder zicht op de lucht en in diepe valleien.

Verdubbel het vermogen

Naast de uitstekende batterijprestaties tot wel 16 uur beschikt de nieuwe Oregon 600t over ons dubbele batterijsysteem dat speciaal geschikt is voor buitenactiviteiten. U kunt kiezen tussen het intern oplaadbare NiMH-pakket (niet meegeleverd) of traditionele AA-batterijen, die u kunt gebruiken als er geen mogelijkheid is voor opladen. Het NiMH-pakket wordt automatisch opgeladen als het toestel op een externe voedingsbron wordt aangesloten.

Draadloos delen

Synchroniseer uw gegevens zoals waypoints, geocaches, routes en wegen via de Garmin Cloud om overal toegang te hebben tot uw data via de smartphone of BaseCamp mobiele app.  En met de Oregon 600t kunt u uw waypoints, sporen, routes en geocaches tot 50 keer sneller draadloos delen met gebruikers van andere compatibele handheld toestellen van Garmin.

Kaarten toevoegen

Meer kaarten toevoegen aan de Oregon is eenvoudig. Laad kaarten uit onze enorme selectie van Topografische kaarten voor Europa van hoge kwaliteit of kies een van onze Birdseye™ Select 1:25.000-rasterkaarten en trek erop uit.  Laad de BlueChart® g2-kaarten voor een mooie dag op het water of laad City Navigator-kaartgegevens voor afslag-voor-afslag aanwijzingen op de weg (zie het tabblad met kaarten voor compatibele kaarten). Voeg satellietbeelden toe aan uw kaarten met Birdseye™-satellietbeelden (abonnement vereist).

Alle geocaches laden

Nooit meer wikken, wegen en plannen, download ze gewoon allemaal. De Oregon 600t kan een enorm aantal geocaches bevatten. Niet duizenden, niet een miljoen. Vier miljoen. Download elke cache op OpenCaching.com. Laad caches van GSAK. Of gebruik uw favoriete programma of website die GGZ-bestanden* ondersteunt. Al uw papierloze geocachefuncties zijn beschikbaar voor elke cache. Lees volledige omschrijvingen, tips en logs. Filter caches op grootte, terrein, moeilijkheid en type. Maak verbinding met chirp-caches. Leg uw logs vast in het veld. Doe het allemaal. De Oregon 600t kent geen grenzen.

Plan uw volgende reis

Haal alles uit uw avonturen met BaseCamp™, de gratis software van Garmin voor het plannen van routes.  BaseCamp is de perfecte omgeving om uw reizen op uw gemak voor te bereiden met kaarten, waypoints, sporen en routes voordat u erop uit trekt en om, zodra u weer thuis bent, geweldige Garmin-avonturen samen te stellen die u kunt delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. De software geeft de topografische kaartgegevens in 2D of 3D weer op uw computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen.

BlueChart g2 Compatible  LakeVü HD WAAS enabled  Geocaching ready Waterproof Navteq

 

FUNKTIES:

Schermhelderheid

De reflectieve weergavetechniek combineert extern licht, zoals zonlicht, met de LED-schermverlichting van het toestel om zo de helderheid en de weergave te verbeteren. Plus, u bespaart energie omdat u minder schermverlichting nodig hebt.

Draadloze verbindingsmogelijkheden: Bluetooth® en ANT

U kunt nu grote bestanden zoals foto's, geocaches, avonturen, routes en aangepaste kaarten draadloos uitwisselen tussen toestellen van de Oregon 600-serie (of met Garmin Basecamp™ Mobile). Plus, nieuwe technologie stelt u in staat om routes, waypoints en sporen tot wel 50 keer sneller over te dragen. Oregon is tevens draadloos compatibel met ANT+ voor hartslag-, cadans-, chirp™ en tempe™ sensoren.

Tweevoudige oriëntatie

U kunt kaarten en gegevens staand of liggend weergeven, afhankelijk van de oriëntatie van het toestel. In de liggende weergave kunt ook u beter typen en navigeren op de weg. 

Snelkoppelingen

Met één aanraking kunt u toepassingen starten, profielen wisselen, instellingen toepassen en navigatie starten

Dashboards/nüvi-modus

Met dashboards kunt u meer functies van uw favoriete toepassing weergeven of verbergen. Met deze overzichtelijke informatie kunt u multi-tasken zonder de toepassing te hoeven uitschakelen.

Geavanceerd hoogteprofiel

Met de nieuwe volledige spoorweergave kunt u het volledige hoogteprofiel zien en uw zoomweergave snel naar een willekeurige plek op het profiel verplaatsen. Toekomst plotten maakt gebruik van uw kaartgegevens om u te laten zien wat u te wachten staat.

Verbeterde tripcomputer

Geef 33 procent meer gegevens weer op het scherm dankzij de nieuwe indelingsopties. Voeg meerdere pagina's met gegevensvelden toe, afzonderlijk instelbaar op 1 van 4 indelingen: 2 groot, 1 groot en 4 klein, 6 klein of 8 klein.

Activiteit volgen (Agenda)

Volg uw verzamelde activiteiten, waypoints en geocaches; volg ze op de dag dat u ze uitvoert.

Geavanceerd beheer van waypoints

Alle gegevens worden in één scherm weergegeven en bewerkt. Verwijder 1 of meerdere waypoints gelijktijdig in het menu Waypoint-beheer.

BlueChart g2 Compatible  LakeVü HD WAAS enabled  Geocaching ready Waterproof Navteq

 

Afmetingen en prestaties:

 

Afmetingen, BxHxD                                              6,1 x 11,4 x 3,3 cm (2,4 x 4,5 x 1,3 inch)         
Schermgrootte, BxH                                              3,8 B x 6,3 H cm (1,5 x 2,5 inch); 7,6 cm diagonaal (3 inch)         
Schermresolutie, BxH                                              240 x 400 pixels         
Displaytype                                              transflective TFT-kleurenaanraakscherm         
Gewicht                                              209,8 g (7,4 oz) met batterijen         
Batterij                                              2 AA-batterijen (niet inbegrepen); NiMH of Lithium aanbevolen, oplaadbaar NiMH-batterijpakket (optioneel)         
Batterijlevensduur                                              16 uur         
Waterbestendig                                                              Ja (IPX7)                    
Blijft drijven                                                              Nee                    
Hoogwaardige ontvanger                                                              Ja                    
Interface                                                              Compatibel met snelle USB en NMEA 0183                    

Kaarten en geheugen:

 

Basiskaart                                                              Ja                    
Vooraf geïnstalleerde kaarten                                              ja (topografisch)         
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen                                                              Ja                    
Geïntegreerd geheugen                                              750 MB         
Geschikt voor gegevenskaarten                                              microSD™-kaart (niet meegeleverd)         
Waypoints/favorieten/locaties                                              4000         
Routes                                              200         
Spoorlog                                              10.000 punten, 200 opgeslagen sporen         

Functies en voordelen:

 

Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen)                                                              Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)                    
Elektronisch kompas                                                              Ja (met kantelcompensatie, drie assen)                    
Aanraakscherm                                                              Ja                    
Barometrische hoogtemeter                                                              Ja                    
Camera                                              nee         
Geschikt voor geocaching                                                              Ja (zonder papier)                    
Compatibel met aangepaste kaarten                                                              Ja                    
Fotonavigatie (navigeren naar foto's met geotags)                                                              Ja                    
Jaag-/viskalender                                                              Ja                    
Zon- en maangegevens                                                              Ja                    
Getijdetabellen                                                              Ja (met optionele BlueChart)                    
Oppervlakteberekening                                                              Ja                    
Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen)                                                              Ja                    
Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen)                                                              Ja (plus afbeeldingen en aangepaste kaarten)                    
Fotoalbum                                                              Ja                    
Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)                                                              Ja

  

Merk Garmin

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Oregon® 600t

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: