best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Garmin - Topo Benelux, DVD editie

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: Levertijd 2 - 3 werkdagen

Normale prijs: € 119,00

Special Price € 99,00

OF

Garmin Topo Benelux, DVD editie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Garmin Topo Benelux, DVD editie

Garmin Topo Benelux, DVD editie

Garmin (Nederland) presenteert met trots de nieuwe topografische  kaart TOPO Benelux. Met deze cartografie in een compatibel Garmin  GPS-toestel kan er zorgeloos gewandeld worden in België, Nederland en  Luxemburg. Ook kan het toestel een route berekenen naar een gewenste  plek, via wegen, fiets- en wandelpaden. Verdwalen in de Benelux is er  met Garmin niet meer bij.

Wandelaars kunnen vanaf nu met slechts één kaart op pad in heel  Nederland, België en Luxemburg. Op het scherm van hun Garmin GPS-toestel  zien zij exact waar zij zijn en wat er zich om hen heen bevindt. Deze  informatie wordt helder op het scherm weergegeven. Ideaal voor iedereen  die lekker buiten op pad wil.

Topo Benelux wordt via het interne kaartgeheugen op een compatibel  Garmin GPS-toestel geplaatst. Daarna geeft het toestel precies weer waar  de gebruiker zich bevindt, bijvoorbeeld op een wandelpad in een bos of  langs de oever van de rivier. Ook ziet hij precies dat hij in een  loofbos loopt en dat hij bijna bij een uitgestrekte zandverstuiving  komt. Deze informatie is gebaseerd op de gegevens van diverse  topografische en geografische instanties in de Benelux** en wordt helder  op het scherm weergegeven door middel van kleuren of symbolen. Ook kan  een hoogteprofiel van de route opgevraagd worden.

Met Topo Benelux wordt het gebruik van een GPS-toestel tijdens het  wandelen nog eenvoudiger dan voorheen.  Het toestel kan namelijk niet  alleen zien waar u zich bevindt, maar kan, indien gewenst, een route  berekenen naar een gewenste plek. U kiest een bestemming op de kaart en  het toestel leidt u er via landweggetjes, fiets- en wandelpaden heen. Op  het scherm ziet u aan de hand van pijlen, waar u af moet slaan. Zoeken  naar de juiste afslag is niet meer nodig.

De nieuwe wandelkaart van de Benelux is compatibel met de meeste  outdoor en automotive toestellen van Garmin. De enige voorwaarde is dat  zij zijn voorzien van intern cartografiegeheugen. Gebruikers van onder  andere de Oregon, Dakota en nüvi hebben hierdoor nog meer plezier van  hun toestel.

Topo Benelux kan voor één Garmin GPS-toestel ontgrendeld worden.  Vervolgens kan de cartografie alleen op dit toestel gebruikt worden.

** Topo Benelux is gebaseerd op gegevens van het Belgisch National  Geografisch Instituut (NGI), de Luxemburgse Administration du Cadastre  et de la Topographie (ACT) en de Nederlandse Topografische Dienst (TDN).

1:50.000

Merk Garmin
Kleur Nee

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Garmin - Topo Benelux, DVD editie

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: