best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Garmin - Oregon 650

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 385,00
OF

Garmin Oregon 650

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Garmin Oregon 650

 

Meer functies, meer satellietvermogen op een robuust en helder aanraakscherm.

 

  • 3-inch aanraakscherm met dubbele oriëntatie dat ook in zonlicht leesbaar is
  • 8-megapixel autofocus camera met LED-flitser/zaklamp
  • Wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf
  • Kompas met drie assen, versnellingsmeter en barometrische hoogtemeter
  • Dubbel batterijsysteem — 2 AA-batterijen of meegeleverd intern oplaadbaar NiMH-pakket

 

 

De nieuwe, robuuste en waterbestendige GPS Oregon-serie: meer functies, meer vermogen en het helderste, in zonlicht goed leesbare aanraakscherm dat ooit in een Garmin-handheld is ingebouwd.

 

Vanaf het moment dat u de 650 in de hand houdt, bent u klaar om een spannende nieuwe wereld van Garmin outdoor-navigatie binnen te stappen. Dankzij de zeer gevoelige GPS- en GLONASS-satellietontvangst (meer satellieten maakt een snellere positiebepaling mogelijk, zelfs in moeilijke omgevingen), de vooraf geïnstalleerde wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf en een snellere processor, kijkt u niet alleen maar naar kaarten, maar kunt u er ook intuïtief mee werken. Inzoomen, uitschuiven en draaien met multi-touch in alle omstandigheden en zelfs met de meeste handschoenen. De reflectieve weergavetechnologie zorgt voor zo'n helder aanraakscherm, dat kaarten en weergaven in het volle zonlicht net zo helder lijken als in de schaduw.

 

Aanraakfunctionaliteit

 

De Oregon 650 is speciaal ontworpen voor het buitenleven. Het toestel beschikt over het helderste, in zonlicht goed leesbare aanraakscherm dat ooit in een Garmin-handheld is ingebouwd, versterkt voor een betere stootvastheid met multi-touch en dubbele oriëntatieweergaven en waarbij bediening met handschoenen nog steeds mogelijk is. Dit op kaarten gebaseerde navigatietoestel is opgewassen tegen stoten, stof, vuil, vocht en water.

 

In de peiling

 

In de peiling

 

De Oregon 650 heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie op de versnellingsmeter, die uw koers aangeeft zelfs als u stilstaat of het toestel niet horizontaal houdt. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometrische druk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden. En dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger met WAAS/EGNOS- en GLONASS-functionaliteit en HotFix®-satellietprognoses bepaalt de Oregon 650 uw positie sneller en nauwkeuriger. Uw GPS-positie blijft behouden zelfs zonder zicht op de lucht en in diepe valleien.

 

Verdubbel het vermogen

 

Naast de uitstekende batterijprestaties tot wel 16 uur beschikt de nieuwe Oregon 650 over ons dubbele batterijsysteem dat speciaal geschikt is voor buitenactiviteiten. U kunt kiezen tussen het intern oplaadbare NiMH-pakket (niet meegeleverd) of traditionele AA-batterijen, die u kunt gebruiken als er geen mogelijkheid is voor opladen. Het NiMH-pakket wordt automatisch opgeladen als het toestel op een externe voedingsbron wordt aangesloten.

 

Kwaliteitsfoto's

 

Kwaliteitsfoto's

 

Nu hoeft u geen extra camera meer mee te nemen om kwaliteitsfoto's te kunnen maken. De ingebouwde 8-megapixel autofocus digitale camera van de Oregon 650 neemt foto's die gezien mogen worden. Elke foto krijgt automatisch een geotag met de locatie waar deze werd gemaakt, zodat u later eenvoudig naar die locatie kunt terug navigeren. Vervolgens kunt u met USB de foto's vanaf uw Oregon 650 delen met al uw vrienden via Garmin Adventures, de nieuwe onlinecommunity voor avonturiers. Plaats voor meer opslagruimte een microSD™-kaart; u kunt zelfs foto's van andere toestellen in de Oregon-fotoviewer weergeven.

 

Draadloos delen

 

Synchroniseer uw gegevens zoals waypoints, geocaches, routes en wegen via de Garmin Cloud om overal toegang te hebben tot uw data via de smartphone of BaseCamp mobiele app.  En met de Oregon 650 kunt u uw waypoints, sporen, routes en geocaches tot 50 keer sneller draadloos delen met gebruikers van andere compatibele handheld toestellen van Garmin.

 

Kaarten toevoegen

 

Meer kaarten toevoegen aan de Oregon is eenvoudig. Laad kaarten uit onze enorme selectie van Topografische kaarten voor Europa van hoge kwaliteit of kies een van onze Birdseye™ Select 1:25.000-rasterkaarten en trek erop uit.  Laad de BlueChart® g2-kaarten voor een mooie dag op het water of laad City Navigator-kaartgegevens voor afslag-voor-afslag aanwijzingen op de weg (zie het tabblad met kaarten voor compatibele kaarten). Voeg satellietbeelden toe aan uw kaarten met Birdseye™-satellietbeelden (abonnement vereist).

 

Alle geocaches laden

 

Nooit meer wikken, wegen en plannen, download ze gewoon allemaal. De Oregon 650 kan een enorm aantal geocaches bevatten. Niet duizenden, niet een miljoen. Vier miljoen. Download elke cache op OpenCaching.com. Laad caches van GSAK. Of gebruik uw favoriete programma of website die GGZ-bestanden* ondersteunt. Al uw papierloze geocachefuncties zijn beschikbaar voor elke cache. Lees volledige omschrijvingen, tips en logs. Cachefoto's weergeven. Filter caches op grootte, terrein, moeilijkheid en type. Maak verbinding met chirp-caches. Leg uw logs vast in het veld. Doe het allemaal. De Oregon 650 kent geen grenzen.

 

Plan uw volgende reis

 

Haal alles uit uw avonturen met BaseCamp™, de gratis software van Garmin voor het plannen van routes.  BaseCamp is de perfecte omgeving om uw reizen op uw gemak voor te bereiden met kaarten, waypoints, sporen en routes voordat u erop uit trekt en om, zodra u weer thuis bent, geweldige Garmin-avonturen samen te stellen die u kunt delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. De software geeft de topografische kaartgegevens in 2D of 3D weer op uw computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen.

 

BlueChart g2 Compatible  LakeVü HD WAAS enabled  Geocaching ready Waterproof Navteq

  

Afmetingen en prestaties:

Afmetingen, BxHxD: 6,1 x 11,4 x 3,3 cm (2,4 x 4,5 x 1,3 inch)
Schermgrootte, BxH: 3,8 B x 6,3 H cm (1,5 x 2,5 inch); 7,6 cm diagonaal (3 inch)
Schermresolutie, BxH: 240 x 400 pixels
Displaytype: transflective TFT-kleurenaanraakscherm
Gewicht: 209,8 g (7,4 oz) met batterijen
Batterij: oplaadbaar NiMH-batterijpakket (meegeleverd) of 2  AA-batterijen (niet meegeleverd); NiMH of Lithium aanbevolen
Batterijlevensduur: 16 uur
Waterbestendig: ja (IPX7)
Blijft drijven: nee
Hoogwaardige ontvanger: ja
Interface: snelle USB en compatibel met NMEA 0183

 

Kaarten en geheugen:

Basiskaart: ja
Vooraf geïnstalleerde kaarten: nee
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: ja
Geïntegreerd geheugen: 3,5 GB
Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™-kaart (niet meegeleverd)
Waypoints/favorieten/locaties: 4000
Routes: 200
Spoorlog: 10.000 punten, 200 opgeslagen sporen

 

Kenmerken:

Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen): ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)
Elektronisch kompas: ja (met kantelcompensatie, drie assen)
Aanraakscherm: ja
Barometrische hoogtemeter: ja
Camera: ja (8 megapixel met autofocus; digitale zoom en flitser)
Geschikt voor geocaching: ja (zonder papier)
Compatibel met aangepaste kaarten: ja
Fotonavigatie (navigeren naar foto's met geotags): ja
Jaag-/viskalender: ja
Zon- en maangegevens: ja
Getijdetabellen: ja (met optionele BlueChart)
Oppervlakteberekening: ja
Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen): ja
Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen): yes (plus images and custom maps)
Fotoalbum: ja

Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen):

 

ja 

 

Merk Garmin

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Garmin - Oregon 650

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: