best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Your shopping cart is empty

Garmin - Benelux Fietskaart SD/SD

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: Levertijd 2 - 3 werkdagen

Normale prijs: € 119,00

Special Price € 99,00

OF

Garmin - Benelux Fietskaart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Garmin - Benelux Fietskaart

Garmin - Benelux Fietskaart Micro SD/SD

Nederland is natuurlijk bij uitstek een fietsland, maar ook in België en Luxemburg zijn prachtige fietsgebieden. Garmin heeft deze drie landen nu gecombineerd op de Benelux Fietskaart. Ideaal voor de recreatieve fietser! De Benelux Fietskaart is het eerste fietsproduct voor de gehele Benelux.  Bij het ontwerpen van de kaart hebben de wensen van de fietser steeds voorop gestaan. Zo gaan alle routes over echt bereikbare wegen voor de fiets, waaronder fietspaden. Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop, daarom worden alle snelwegen en N-wegen (provinciale wegen) vermeden. Ook POI’s (Point Of Interest) zijn een belangrijk onderdeel van de fietskaart.

Wegwijs op de fiets met Garmin!
   

Topografische kaart van Nederland, België en Luxemburg.     Plug & play microSD/SD tm op compatibele Garmin GPS-apparaten.     Routeerbaar op het gehele straat en fietspaden netwerk. Met gespecialiseerde fietsroute informatie van ‘De Grote Routepaden’ en ‘Rando-Vélo’ als ook fietsroutes verzameld door RouteYou, Waypoint en Falkplan.     Bevat ook het ‘Ravel’ netwerk ontwikkeld in Wallonië en het nationale fietsroute netwerk in Luxemburg.     Gedetailleerd hoogteprofiel vooraf bekijken.     Bevat vele POI´s (restaurants, hotels, jeugdherbergen, treinstations enz.)    

Zoekindex voor steden, adressen en points of interest. (POI)

De nieuwe Garmin Fietskaart Benelux is beschikbaar in een gemakkelijke plug&play versie op een microSD/SDtm kaart of downloadbaar voor recreatieve fietsers in of op vakantie in Nederland, België of Luxemburg. De kaart is instelbaar in het Nederlands, Frans of Engels. Wanneer de fietskaart gecombineerd wordt met de gratis te downloaden Garmin BaseCamp™ software, wordt route en waypoint management heel eenvoudig, doordat de gebruiker zelf markeringen en referenties kan aanbrengen voordat begonnen wordt met de fietstocht. Rijk aan details en informatie. De Fietskaart Benelux is de eerste digitale fietskaart met dekking van de gehele Benelux. Het stelt de gebruiker in staat om points of interest (POI´s) te zoeken als ook routes automatisch of handmatig te maken op het gehele weg en fietspad netwerk binnen de 3 landen. Voorbeelden van POI´s zijn steden, geografisch plaatsen, restaurants, hotels, trein stations en nog veel meer. De Benelux fietskaart heeft ook een digital elevation model (DEM) voor een exact overzicht van het hoogte profiel van de geplande routes. Plug & Play. De Garmin Fietskaart Benelux is te gebruiken met de Garmin Oregon serie, Dakota serie, Edge 800, eTrex serie, GPSMAP 62 serie, GPSMAP 78 serie en nüvi serie (Mits voorzien van een (micro)SD geheugenkaartuitsparing).

De nieuwe Garmin Fietskaart Benelux is beschikbaar in een gemakkelijke plug&play versie op een microSD/SD kaartje of downloadbaar voor recreatieve fietsers in of op vakantie in Nederland, België of Luxemburg. De kaart is instelbaar in het Nederlands, Frans of Engels. Wanneer de fietskaart gecombineerd wordt met de gratis te downloaden Garmin BaseCamp™ software, wordt route en waypoint management heel eenvoudig, doordat de gebruiker zelf markeringen en referenties kan aanbrengen voordat begonnen wordt met de fietstocht.

Rijk aan details en informatie. De Fietskaart Benelux is de eerste digitale fietskaart met dekking van de gehele Benelux. Het stelt de gebruiker in staat om points of interest (POI´s) te zoeken als ook routes automatisch of handmatig te maken op het gehele weg en fietspad netwerk binnen de 3 landen. Voorbeelden van POI´s zijn steden, geografisch plaatsen, restaurants, hotels, trein stations en nog veel meer. De Benelux fietskaart heeft ook een digital elevation model (DEM) voor een exact overzicht van het hoogte profiel van de geplande routes.

 

Merk Garmin
Kleur Nee

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Garmin - Benelux Fietskaart SD/SD

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!

Ontvang uw CouponCode!

Vindt ons leuk op Facebook, post een Tweet of rate ons bij Google Plus om direct 5% korting te krijgen op elke aankoop in onze winkel.

Maak uw keuze:
Korting Coupon Code: