best free magento theme

Skip to Main Content »

Welkom bij GeocachingUnited. De Shop voor Wereldwijd Caching Plezier!

Uw winkelwagen is leeg.

Garmin - Benelux Fietskaart SD/SD

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: Levertijd 2 - 3 werkdagen

Normale prijs: € 119,00

Speciale prijs: € 99,00

U ontvangt 99 punt(en).

OF
Garmin - Benelux Fietskaart

Garmin - Benelux Fietskaart Micro SD/SD

Nederland is natuurlijk bij uitstek een fietsland, maar ook in België en Luxemburg zijn prachtige fietsgebieden. Garmin heeft deze drie landen nu gecombineerd op de Benelux Fietskaart. Ideaal voor de recreatieve fietser! De Benelux Fietskaart is het eerste fietsproduct voor de gehele Benelux.  Bij het ontwerpen van de kaart hebben de wensen van de fietser steeds voorop gestaan. Zo gaan alle routes over echt bereikbare wegen voor de fiets, waaronder fietspaden. Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop, daarom worden alle snelwegen en N-wegen (provinciale wegen) vermeden. Ook POI’s (Point Of Interest) zijn een belangrijk onderdeel van de fietskaart.

Wegwijs op de fiets met Garmin!
   

Topografische kaart van Nederland, België en Luxemburg.     Plug & play microSD/SD tm op compatibele Garmin GPS-apparaten.     Routeerbaar op het gehele straat en fietspaden netwerk. Met gespecialiseerde fietsroute informatie van ‘De Grote Routepaden’ en ‘Rando-Vélo’ als ook fietsroutes verzameld door RouteYou, Waypoint en Falkplan.     Bevat ook het ‘Ravel’ netwerk ontwikkeld in Wallonië en het nationale fietsroute netwerk in Luxemburg.     Gedetailleerd hoogteprofiel vooraf bekijken.     Bevat vele POI´s (restaurants, hotels, jeugdherbergen, treinstations enz.)    

Zoekindex voor steden, adressen en points of interest. (POI)

De nieuwe Garmin Fietskaart Benelux is beschikbaar in een gemakkelijke plug&play versie op een microSD/SDtm kaart of downloadbaar voor recreatieve fietsers in of op vakantie in Nederland, België of Luxemburg. De kaart is instelbaar in het Nederlands, Frans of Engels. Wanneer de fietskaart gecombineerd wordt met de gratis te downloaden Garmin BaseCamp™ software, wordt route en waypoint management heel eenvoudig, doordat de gebruiker zelf markeringen en referenties kan aanbrengen voordat begonnen wordt met de fietstocht. Rijk aan details en informatie. De Fietskaart Benelux is de eerste digitale fietskaart met dekking van de gehele Benelux. Het stelt de gebruiker in staat om points of interest (POI´s) te zoeken als ook routes automatisch of handmatig te maken op het gehele weg en fietspad netwerk binnen de 3 landen. Voorbeelden van POI´s zijn steden, geografisch plaatsen, restaurants, hotels, trein stations en nog veel meer. De Benelux fietskaart heeft ook een digital elevation model (DEM) voor een exact overzicht van het hoogte profiel van de geplande routes. Plug & Play. De Garmin Fietskaart Benelux is te gebruiken met de Garmin Oregon serie, Dakota serie, Edge 800, eTrex serie, GPSMAP 62 serie, GPSMAP 78 serie en nüvi serie (Mits voorzien van een (micro)SD geheugenkaartuitsparing).

De nieuwe Garmin Fietskaart Benelux is beschikbaar in een gemakkelijke plug&play versie op een microSD/SD kaartje of downloadbaar voor recreatieve fietsers in of op vakantie in Nederland, België of Luxemburg. De kaart is instelbaar in het Nederlands, Frans of Engels. Wanneer de fietskaart gecombineerd wordt met de gratis te downloaden Garmin BaseCamp™ software, wordt route en waypoint management heel eenvoudig, doordat de gebruiker zelf markeringen en referenties kan aanbrengen voordat begonnen wordt met de fietstocht.

Rijk aan details en informatie. De Fietskaart Benelux is de eerste digitale fietskaart met dekking van de gehele Benelux. Het stelt de gebruiker in staat om points of interest (POI´s) te zoeken als ook routes automatisch of handmatig te maken op het gehele weg en fietspad netwerk binnen de 3 landen. Voorbeelden van POI´s zijn steden, geografisch plaatsen, restaurants, hotels, trein stations en nog veel meer. De Benelux fietskaart heeft ook een digital elevation model (DEM) voor een exact overzicht van het hoogte profiel van de geplande routes.

 

Merk Garmin
Kleur Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Garmin - Benelux Fietskaart SD/SD

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Vaak samen gekocht:

Klanten die dit product kochten, kochten ook vaak de volgende combinatie van artikelen.

This Item: Garmin - Benelux Fietskaart SD/SD

Travel Bug Origins - Germany

Normale prijs: € 6,95

Speciale prijs: € 5,70

Lente Hangertje (Vlinder)
€ 0,49

Fenix FEAOD-SOW Witte diffusor kort 24mm (PD31, PD32)
€ 5,00

Euro Cache Geocoin - Gold Version
€ 14,95

Prijs voor alle: €125.14

Klanten die Dit Artikel Kochten, Kochten Ook: selecteer allesl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ontdek hier meer.
x
SOCIAL MEDIA: korting!